Waarom onze organisatie

Je komt terecht in een gedreven en open familiebedrijf!
Werken met collega's die een passie hebben voor de sector.
People, power & passion to build on!

Wij bieden

GSM + abonnement
Salarisschaal conform Barema
Opleidingsbudget

Over ons

Dankzij onze 60 jaren ervaring en state-of-the-art machines kom je terecht in een gedreven en open familiebedrijf! We zijn specialist in België op gebied van 3 grote divisies, Aannemingsbedrijf Aertssen, Aertssen Kranen, Aertssen Transport en Logistiek. Wij verzorgen de meest uiteenlopende projecten! Naast onze activiteiten in België zijn wij sinds een 15-tal jaren ook een vaste waarde in het Midden-Oosten. Dankzij ons hoogtechnologisch machinepark en 1500 gespecialiseerde medewerkers zijn wij in staat steeds een optimale service aan te bieden!

Onze medewerkers zijn goud waard. Het is de combinatie van mensen, machines en kennis die het ons mogelijk maken de beste te zijn in wat we doen.

People, Power and Passion to build on!

Waarom Aertssen?
  • Een familiebedrijf en dat voel je!
  • Meer dan 60 jaar ervaring.
  • Werken met state-of-art technologie.
  • Internationale kansen.


Onze waarden

Familiebedrijf
Bij Aertssen kom je terecht in een gedreven en open familiebedrijf.
Duurzaamheid
We willen groeien, maar wel met respect voor de grenzen van onze planeet. We proberen zo zuinig mogelijk om te springen met niet-hernieuwbare grondstoffen en onze ecologische voetafdruk te beperken.
Vertrouwen
U kunt op ons rekenen. Geen grondwerk is te moeilijk, geen hijswerk te zwaar, geen enkel transport onmogelijk. We koesteren onze can do-mentaliteit.
Samen
We groeien dankzij onze stakeholders. We investeren in mensen en relaties, zowel binnen als buiten onze organisatie en onderhouden tal van partnerschappen op lange termijn.
Agility
A staat voor Agility. Wendbaarheid zorgt ervoor dat je je kunt aanpassen aan wijzigende (markt)omstandigheden. De wereld verandert. Wij evolueren graag mee en dragen er actief toe bij.
Ondernemerschap
Ondernemen is een werkwoord. We geven onze medewerkers vrijheid en verantwoordelijkheid in een klimaat van vertrouwen. Zo kunnen ze steeds weer initiatief nemen om onze diensten te optimaliseren.
Transparency
We willen een bedrijf zijn met een open blik op de wereld. We hebben een cultuur waarin plaats is voor alle werknemers en waar we met respect naar elkaar luisteren.
Oplossingsgericht
Meedenken met u: daarmee maken we het verschil. In deze volatiele, onzekere, complexe tijden zijn wij immers rotsvast overtuigd van de noodzaak om innovatie te integreren in onze bedrijfscultuur.
Veiligheid
Veiligheid is een attitude. Een basisvoorwaarde. Ze zit in elk van onze handelingen ingebakken. 0 ongevallen: dat is onze ambitie, 24 op 24, 7 op 7.
“Bij Aertssen werken we met vrij nieuw materiaal, zijn er doorgroeimogelijkheden en zijn we veel op de baan. Zowel precisiewerk als grove klussen, echt een zeer gevarieerde job!”
Michael de Cock
Michael de Cock Machinist Mobiele Hijskraan

Bij Aertssen zijn de volgende 70 vacatures beschikbaar:

Logo Aertssen

Manager opérationnel

Aertssen
Hermalle-sous-Huy

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Online solliciteren/rechtstreeks contact opnemen.
Eerste reactie
sollicitatiebevestiging
Telefonische screening
We peilen naar je interesses en ambities.
Eerste interview
Eerste kennismakend gesprek
Tweede interview
Tweede gesprek voor sommige functies.
Aanbod
Marktconform loon.
Onboarding
Op je eerste werkdag volg je onthaal op ons hoofdkantoor in Stabroek. Je ontvangt alles wat je nodig hebt om je job op een correcte en veilige manier uit te voeren.
Proeftijd
Voor sommige functies (machinisten, chauffeurs, sloop- en wegenarbeiders,...) wordt er eerst een praktische proef afgenomen.