Waarom onze organisatie

Internationaal marktleider
Producent van kwalitatieve en innovatieve topproducten
Zeer veelzijdig takenpakket, veel afwisseling

Wij bieden

Dertiende maand
Een heel net salaris
Contract onder Belgisch recht

Over ons

Valmont
Valmont Industries Inc. (VS) is met 10.000 medewerkers wereldwijd marktleider in de productie van functionele en decoratieve masten en constructies van staal, hout of aluminium. Valmont heeft een sterke naam in de sector en biedt een breed scala aan innovatieve maatwerkproducten voor openbare verlichting, stedelijke mobiliteit, telecommunicatie, energietransport en hoogwaardige windturbines. Denk hierbij aan o.a. lantaarnpalen, telecommasten en palen voor verkeerslichten.

Valmont Maarheeze
Vanuit de vestiging in Maarheeze (NL) bewerkt Valmont de Benelux en Duitsland. Dit doen ze met een team van ongeveer 60 collega’s. En hoewel Valmont een wereldspeler is, mag je de cultuur bij Valmont Maarheeze omschrijven als familiair, collegiaal en betrokken. Een hecht team met collega’s met lange dienstverbanden, die elkaar vooruit helpen, opleiden en ondersteunen. Een team dat met trots voor Valmont werkt en waar het werkplezier vanaf spat. De binnendienst voor België en de DACH regio werkt ook vanuit het kantoor in Maarheeze.

Valmont in België
België is een belangrijke markt voor Valmont. Momenteel is er één Belgische Accountmanager actief die de laatste jaren een mooie groei heeft gerealiseerd. Deze groei heeft hij weten te bereiken door een hele goede samenwerking met zijn Belgische binnendienst collega. Deze binnendienst collega is intern doorgegroeid en daarom zoeken we een nieuwe collega voor deze rol. Iemand die mee kan en wil groeien met de Belgische organisatie.



Onze waarden

Familiebedrijf
met aansluitende cultuur
Betrokken
Bij het bedrijf en elkaar
Collegiaal
en behulpzaam

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatieprocedure
Eerste gesprek met Koen (online) Kennismaking met het bedrijf Assessment met Koen Laatste gesprek met het bedrijf op locatie